Raž ozimná BIO 500g

Raž je obilnina podobná pšenici. Môžete zrno namočiť a uvariť z neho kašu alebo zeleninové jedlo. Možno z neho i namlieť múku a kombinovať ju s pšeničnou na domáci chlieb. Vychutnajte si raž v biokvalite.

  • kaša – prepláchnite vopred namočené zrno najskôr vodou, potom ju s tekutinou úplne rozmixujte, kvôli zahusteniu môžete pridať ražnú múku, kvôli hustej kaši varte 2 minúty, po 4 minútach varenia budete mať kašu riedku
  • ražné rizoto – vopred namočené zrno dáme variť, na inej panvici si osmažíme cibuľku, cesnak a chilli papričky, k zrnu pridáme karfiol a varíme 5 minút, potom pridáme aj zmes z panvice, dochutíme a necháme na vypnutom sporáku 20 minút dôjsť
  • pečivo – ražnú múku môžete miešať s pšeničnou a upiecť si chutný chlieb alebo pizzu

1.18 

Nie je na sklade

SKU: 8595016502225 Kategórie: , Značka:

Informácie

Hmotnosť: 500 g

Krajina pôvodu: EU

Použitie:  Raž pomeľte na múku a použijete napríklad na prípravu chleba.

Skladovať v suchu.

Výživové údaje na 100 g:

Energia 1522 kJ / 360 kcal

tuky 1.6 g- z toho nasýtené mastné kyseliny 0.2 g

sacharidy 70 g- z toho cukry 1.1 g

bielkoviny 9.7 g

soľ 0.01 g

Zloženie

ŽITO ozimné *. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva