Múka z hroznových jadierok 250g

Múka sa získava z výliskov hroznových jadierok čiastočne zbavených oleja.
Múku je možné pridávať v množstve 7-10% pri pečení chleba, muffinov, palaciniek či sušienok. Dáva cestu ľahkú, nezameniteľnú a jedinečnú príchuť. Užíva sa denne ako prírodný doplnok výživy.
Táto múka vznikla predovšetkým na podporu a uľahčenie paleolitického stravovania, ale rovnako dobre zapadá aj do diéty bez alergénov s nízkym obsahom uhľohydrátov. Hroznová múka je rovnako použiteľná ako iné múky.

  • obsahuje iba zlomok omega-6 mastných kyselín a tukov
  • múka je hladká
  • má takmer dvojnásobný obsah vitamínov,minerálov,bielkovín a vlákniny

 

2.38 

3 na sklade

SKU: 5999887741401 Kategória: Značka:

Informácie

Hmotnosť: 250g
Krajina pôvodu: Maďarsko
Použitie:Na pečenie. Odporúča sa nahradiť v akomkoľvek recepte (na chleba, koláč, pizzu …) 7% bežnej múky múkou z hroznových jadierok. K zjemnenie či zahustenie omáčok, polievok, zeleninových pokrmov. Múka má výbornú ľahko orieškovú chuť, má svoje využitie aj v studenej kuchyni. Vhodná do tvarohu, jogurtu, müsli, ovocných štiav a kokteilov, do marmelád bez cukru 
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 554kJ / 133kcal
Tuky 7,50g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,91g
sacharidy 4,71g z toho cukry2,90g
Vláknina–Bielkoviny 11,53g
Soľ‹0,03g
Skladovať v suchu a na tmavom mieste

 

Zloženie

Múka z hroznových jadierok