Miso mugi jačmeň 400g

Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle i druhu obilia s názvom „miso”. Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.

5.38 

1 na sklade

SKU: 4958325000280 Kategória:

Informácie

Hmotnosť: 400g

Krajina pôvodu: Japonsko

Alergény: sója, lepok

Použitie: Možno používať samostatne, ale slúži aj do polievok, omáčok, zálievok, nátierok, pri príprave cestovín, na dochutenie zeleniny, pre úpravu morských rias.

Skladujte na suchom a tmavom mieste. Po otvorení skladujte v chladničke.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 690 kJ / 165 kcal

Tuky 5,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny:0,8 g

Sacharidy 12,0 g z toho cukry:7,6 g

Vláknina 8,1 g

Bielkoviny 12,0 g

Soľ 9,8 g

Zloženie

Sójové bôby 58 %, jačmeň 29 %, morská soľ, voda, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).