Arónia lyofilizovaná 30g

„Na proces lyofilizácie sa používa ovocie, ktoré bolo do dvoch hodín po zbere šokovo zmrazené ( – 30 °C), z dôvodu uchovania si všetkých nutričných hodnôt ako u čerstvého vyzretého ovocia. Následne sa suší v špeciálnej komore pre teplote – 60 °C a postupnom zmenšovaní tlaku až po vákuum. Výsledný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou, keďže si zachováva farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a veľkosť.

2.04 

2 na sklade

Informácie

Hmotnosť: 30g

Krajina pôvodu: Nemecko

Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota: 1500kJ/358 kcal, 197 kJ/47 kcal
Tuky: 0,5 g; z toho nasýtene mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 9,6 g; z toho cukry: 5,2 g
Vláknina: 5,3 g
Bielkoviny: 1,4 g
Soľ 0 g

Zloženie

arónia lyofilizovana