Mikrobiotický ústny sprej M33+ 50ml

Vysoko kvalitný mikrobiotický ústny sprej na vybudovanie bakteriálnej rovnováhy, pomocou 34 rôznych bakteriálnych kmeňov pre črevá, sliznicu úst a jazyk.

Mikrobiotický orálny sprej kolonizuje ústnu sliznicu a jazyk a pomáha vytvoriť a udržať zdravá bakteriálnu rovnováhu. Sprej obsahuje starostlivo vybrané a zosúladené živé kmene bez GMO.

M33 je vysoko kvalitný mikrobiotický ústny sprej

  • vybudovanie a udržanie bakteriálnej rovnováhy pre ústnu sliznicu a črevo
  • obsahuje 34 kmeňov laktobacilov a bifidobaktérií, ktoré neobsahujú GMO
  • obsahuje fermentované mikroorganizmy, probiotické baktérie, vitamíny, bioaktívne rastlinné látky, enzýmy a antioxidanty.
  • sprej obsahuje stabilne mikroorganizmy, takže po otvorení sa môže držať v izbovej teplote až 6 týždňov
  • neobsahuje konzervačné látky, syntetické príchute, neobsahuje ocot
  • je bez laktózy, bez lepku, bez GMO
  • má sladko – kyslú chuť

18.90 

13 na sklade

SKU: 4260105980690 Kategória:

Informácie

Objem: 50ml

Krajina pôvodu: Nemecko

Použitie: približne 5 strekov do úst pred alebo medzi jedlami. Ideálne aj pre deti a tehotné ženy. Na cestách ho je možné využiť na bakteriálnu rovnováhu nastriekaním na pokožku po umytí rúk na verejných miestach.

Bakteriálne kultúry / denná dávka

minimálne obsahuje 1 x 10 ^ 6 CFU **; baktérie / 1 ml, Reishi / Ling Zhi 0,3 mg, Múka z hroznových jadier 0,3 mg (obsahuje OPC.)

** CFU: Jednotky tvoriace kolónie

Výživové údaje na 100ml

Energetická hodnota 25kj/6kcal

Bielkoviny 0g

Sacharidy 1,5g z toho cukor 0,84g

Vláknina <0,70g

Tuky 0g z toho nasýtené mastné kyseliny 0g

Soľ 0g

Skladujte na suchom a tmavom mieste a spotrebujte do 6 týždňov.

Zloženie

voda, druhy cukru (druhy cukru spotrebúvané mikroorganizmami počas fermantačného procesu a premieňajú sa na kyselinu mliečnu), múka z hroznových jadierok (OPC), Ling Zhi (reishi), fermentačné mikroorganizmy, probiotické mikroorganizmy, Mzyme Royal Ferment. Všetko z kontrolovaného organického pestovania. Obsiahnuté mikroorganizmy: Bacillus subtilis, Bifidobacterium animalis, Bif. bifidum, Bif. breve, Bif. longum, Bif. infantis, Bif. lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lact. amylolyticus, Lakt. amylovorus, Lakt. delbrueckii subsp. bulgaricus, Lakt. casei 01, Lakt. casei 02, Lakt. casei 03, Lakt. crispatus, Lakt. delbrueckii, Lakt. farraginis, Lakt. fermentum, Lakt. gasseri, Lakt. helveticus, Lakt. johnsonii, Lakt. paracasei, Lakt. parafarraginis, Lakt. plantarum, Lakt. reuteri, Lakt. rhamnosus, Lakt. salivarius, Lakt. zeae, Lakt. diacetylactis, Lactococcus lactis, Rhodopseudomonas palustris, Saccharomyces cerevisae, Streptococcus thermophilus.