Miso hatcho sója 400g

Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle aj druhu obilia s názvom “miso”. Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú sa po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.

6.88 

Nie je na sklade

SKU: 4958325000242 Kategória:

Informácie

Hmotnosť: 400g

Krajina pôvodu: Japonsko

Alergény: sója, lepok

Príprava a použitie: Možno používať samostatne, ale slúži aj do polievok, omáčok, zálievok, nátierok, pri príprave cestovín, na dochutenie zeleniny, pre úpravu morských rias.

Skladujte na suchom a tmavom mieste. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 mesiacov.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal

Tuky 6,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny:0,9 g

Sacharidy1 1,1 g z toho cukry:0,6 g

Bielkoviny 22,4 g

Soľ1 2,3 g

 

Zloženie

Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, morská soľ, pražená JEČMENNÁ MÚKA, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).